May 19, 2016

 

Za 4 osobe
Vrijeme pripreme: 10 min
Vrijeme kuhanja/pečenja: 60 min
Ukupno vrijeme: 1 sat i 10 min
Težina pripreme: Jednostavno

 

 

 

Pripremite većeg brancina kojeg ćete prije posluživanja filetirati. Pri tome imajte na umu da omjer soli i ribe treba biti otprilike 2:1. Na svaki kilogram soli upotrijebite oko 100ml vode, te 1 bjelanjak....

May 17, 2016

 

Brancin je u kulinarskom svijetu vrlo kvalitetna riba, a pripremljen nacartoccio način je osobito slasan i sočan jer zadržava svo bogatstvo okusa

 

Sastojci

  

4 osobe

  • 1 veliki brancin (1 do 1,5 kg)

  • 100 g komorača

  • 1 žlica kapara

  • 100 g sušenih rajčica u ulju

  • 50 g zelenih maslina 

  • 50 ml maslinova ulja

  • 4 žlice...

March 1, 2016

 

Potrebni Sastojci:

  • brancin, 1 (od 1000g)

  • limun, 3

  • ružmarin, 3 grančice svježeg

  • peršin, 3 žlice sjeckanog

  • češnjak, 6 režnjeva

  • maslac, 100 g

  • ekstra djevičansko maslinovo ulje

  • sol i papar

Upute po koracima:

 

 

Ribu očistimo od utrobe i ljusaka, operemo ju i osušimo, maslac rastopimo, limun narežem...

Please reload

MARFISH

Copyright IQ DIGITAL. 2020.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon